Dur Durak Bilmeyen Hailey Bieber

Birazcık geriye, Hailey Bieber’ın evlendiği 2019 yılına dönüyoruz.

Hatırlayanlarınız varsa düğün öncesi gerçekleşen prova yemeğinde Hailey, Vivienne Westwood imzalı mini bir elbise giymiş, görünümünü ise Jimmy Choo topuklu ayakkabılarla tamamlamıştı. Ünlü modelin düğün hazırlıklarına eşlik eden Jimmy Choo ise geçtiğimiz gün yeni koleksiyonunu tanıttı ve yüzü olarak karşımıza çıkan isim ise tesadüfi bir şekilde Hailey Bieber oldu.

Ünlü modelin düğün hazırlıklarına eşlik eden Jimmy Choo ise geçtiğimiz gün yeni koleksiyonunu tanıttı ve yüzü olarak karşımıza çıkan isim ise tesadüfi bir şekilde Hailey Bieber oldu.

Aradan geçen zaman içinde tekrar buluşan ikili, ortaya iddialı bir iş çıkarıyor. Time To Dare isimli 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonunda gündüzden geceye geçiş yapmaya yardımcı olabilecek pek çok parça bulunuyor. Hakim olan renkler arasındaysa kırmızıdan fuşya ve sarıya canlı tonlar bulunuyor.

Koleksiyonun yüzü olan Hailey Bieber ile ilgili Jimmy Choo’nun Kreatif Direktörü Sandra Choi ise “Hailey, Jimmy Choo ruhunun vücut bulmuş hali. Yani göz alıcı, çekici, cüretkar ve kendinden emin. Markanın özünü oluşturan DNA’yı mükemmel bir şekilde yansıtıyor.” sözleriyle düşüncelerini ifade ediyor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.