Gökyüzünde Moda Şov

Iris Van Herpen Haute Couture 2021 Sonbahar Kış Koleksiyonu, Paris Moda Haftası kapsamında meraklılarıyla buluştu. “Earthrise” ismi verilen koleksiyon, aylarca süren karmaşık zanaatkarlık, özveri ve maceraperestlikten ortaya çıktı. Van Herpen, koleksiyonla aynı ismi taşıyan elbisenin sergilenmesi için gökyüzünü tercih etti.

Iris Van Herpen, uçmanın baştan çıkarıcı büyüsüne kapılarak, ‘Earthrise’ için dünya şampiyonu bayan paraşütçü Domitille Kiger ile işbirliği yapıldı. Domitille, Fransa’nın Bassin d’ Arcachon kentinde ‘Earthrise’ elbisesiyle tekrar tekrar paraşütle atladı.

Paris Moda Haftası kapsamında Iris Van Herpen 2021 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun bir parçasını gökyüzünde sergiledi

Van Herpen, 3D baskının elle dikilmiş bir giysi kadar eşsiz olabileceğini önermek de dahil olmak üzere her vakit couture’un ne olabileceğini sorguluyor. Bu koleksiyondaki 19 görünüm, dünyamızın yaşayan ve nefes alan tek bir organizma olarak algılanmasını ve dünyada değişimi başlatan döngüsel süreçleri anlatıyor.

Van Herpen, bu koleksiyonda da Parley for the Oceans ile işbirliğine devam etti. Yani 19 görünüm için kullandığı gereçler birden fazla geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.